Václav Černý
Ricky van Wolfswinkel
Virgil Misidjan (wissel71՚ Daan Rots)

Bijzonderheden:

Zestien minuten onderweg in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles en dan al op een 2-0 achterstand staan. Dat is FC Twente nog niet vaak overkomen. En dat bleek ook wel uit het verdere verloop van de wedstrijd. Het leek of alle spelers onder de indruk waren van de snelle en succesvolle start van de ploeg van René Hake. Er kwam geen spirit en weinig actie uit het team met het gevolg dat de drie punten in Deventer achterbleven en FC Twente op achterstand kwam op enkele ploegen die boven hen staan op de ranglijst. En de concurrentie onder komt dichterbij.

Bij Go Ahead Eagles werd vóór-(blessure) en na rust drie keer gewisseld. Er vielen geen kaarten bij de ploeg uit Deventer.

Extra tijd eerste helft 6 minuten, tweede helft 4 minuten.

Vanaf minuut 19 werd er vanuit een Go Ahead vak vuurwerk afgestoken en gegooid richting uitvak. De bezoekers daarin reageerden met het slopen van stoeltjes en het gooien er van in alle richtingen. Reden voor arbiter Ingmar Oostrum om de wedstrijd voor een dik half uur te onderbreken en daarna te herstarten.