Václav Černý (wissel86՚ Daan Rots)
Ricky van Wolfswinkel
Virgil Misidjan (wissel78՚ Christos Tzolis)

Bijzonderheden:

Ook in Arnhem had FC Twente voldoende  kansen om al in de eerste helft afstand te nemen, maar het benutten van de kansen blijft nog steeds een probleem. Het gaf Vitesse de kans om te blijven hopen op een goed resultaat en dat werd verkregen door een 2-2 gelijks spel aan het eind van de wedstrijd. Daar kwam nog bij dat VAR Dennis Higler de meetlat zo neerlegde dat de in blessuretijd gescoorde winnende van Ricky van Wilfswinkel in zijn ogen in buitenspel positie was gescoord. Robin Pröpper was zo ongelukkig dat hij een Vitesse voorzet in eigen doel werkte.

Voor FC Twente was het de 3200 competitiewedstrijd sinds de oprichting in 1965.

Václav Černeý, Ricky van Wolfswinkel en Michel Vlap speelden hun 50e competitieduel voor FC Twente.

De strafschop waaruit Ricky van Wolfswinkel de 0-1 scoorde werd veroorzaakt door Maximilian Wittek, die Michel Vlap in de zestien onreglementair neerlegde.

Bij Vitesse werden voor rust 1 (blessure) en na de rust 4 wissels toegepast. Er was geel voor de invallers Alois Oroz (90+7') en Toni Domgjoni (90+7').

Extra tijd eerste helft 2 minuten, 2e helft 5+2 minuten.