Václav Černý (wissel71՚ Daan Rots)
Ricky van Wolfswinkel
Virgil Misidjan (wissel86՚ Anass Salah-Eddine)

Bijzonderheden:

Het was weer zo'n wedstrijd waarbij FC Twente bij de rust al voor had kunnen staan met 3-0, 4-0 gezien het overheersende voetbal en de ontstane kansen. Maar het bleef slechts bij 1 doelpunt, gescoord uit een strafschop. Na rust zakte de ploeg van Ron Jans behoorlijk in elkaar hetgeen Go Ahead de mogelijkheden bood gevaarlijke situaties voor het doel van Lars Unnerstall te creëren. Dat leidde (eveneens) tot een strafschop die benut werd waardoor beide clubs een punt overhielden aan de inspanningen.

De strafschop voor FC Twente ontstond in de 32e minuut via een handsbal van Go Ahead speler Bas Kuipers, door de VAR als zodanig geconstateerd. Go Ahead kreeg een penalty, ook op advies van de VAR, omdat Luca Everink een overtreding beging ten opzicht van Willum Willumsson in blessuretijd (90+2).

Bij Go Ahead werd na rust 5 keer gewisseld. Er was geel voor Bobby Adekanya (37') en invaller Sylla Sow (86').

Robin Pröpper ontving z'n vijfde gele kaart van het seizoen hetgeen hem een schorsing opleverde voor de eerstvolgende wedstrijd.

Extra tijd eerste helft 4 minuten, 2e helft 6+3 minunten.