Daan Rots (wissel68՚ Václav Černý)
Ricky van Wolfswinkel (gele kaart 59՚) (wissel68՚ Manfred Ugalde)
Dimitris Limnios (wissel88՚ Mees Hilgers)

Bijzonderheden:

Een spectaculaire wedstrijd waarvan Ron Jans na afloop zei, dat hij zoiets in zijn lange carriere nog nooit had meegemaakt. En dat was het ook. Twente overspeelde de ploeg uit Eindhoven in het eerte half uur volkomen en scoorde toen de 3 goals. Kansen op meer waren er ook nog. Toen in de rust drie wissels werden toegepast bij PSV kwam er een andere ploeg voor de dag, die de wil aan FC Twente oplegde en tot drie tegendoelpunten wist te komen al was de laatste wel in de 4e minuut van de extra tijd. Al met al reclame voor het voetbal en van beide kanten toch wel een enigszins tevreden aanhang (hoewel een 3-0 voorsprong verliezen minder leuk, is dan andersom!). Afgekeurde goals en VAR momenten maakten het spectacualire duel compleet.

Bij PSV werd in de rust 3 keer en na de rust nog eens 2 keer gewsisseld. Er was daar geel voor André Ramalho (59'), Ibrahim Sangaré (70') en Carlos Vinícius (80')

Extra tijd eerste helft 3 minuten, 2e helft 6+1 minuut)

Vooraf was er een gewedlige sfeeractie met medewerking van alle bezoekers in het gehele stadion die met gekleurde vellen papier een mooie tekst voortbrachten.