Daan Rots (wissel89՚ Denilho Cleonisse)
Ricky van Wolfswinkel
Virgil Misidjan (wissel89՚ Dimitris Limnios)

Bijzonderheden:

Met de verdiende 1-0 overwinning kreeg FC Twente minder dan het spel deed vermoeden. Een overwicht werd niet in doelpunten uitgedrukt en met het missen van een strafschop werd het verdere verloop van de wedstrijd toch nog spannend. Maar de 3 punten werden binnengehaald en de vijfde plaats werd nog steviger in handen genomen.

Na zijn goal toonde Robin Pröpper zijn speciaal in Oekraïense kleuren gemaakte aanvoerdersband als verbondenheid met de slachtoffers van de daar woedende oorlog.

In de 77e minuut veroorzaakte Michel Paulussen van SC Cambuur een strafschop door het onderuit halen van Michel Vlap in het strafschopgebied. De toegekende penalty werd door Ricky van Wolfswinkel op de paal geschoten.

King of the Match werd Robin Pröpper.

Bij SC Cambuur werd na rust vijf keer gewisseld waaronder doelman Sonny Stevens die geblesseerd raakte toen de strafschop werd genomen. Er viel bij de Friezen 5 keer geel: 16' Jasper ter Heide, 25' Calvin Mac-Intosch, 56' Erik Schouten, 80' Michel Paulussen en 90+5' Marco Tol.

Extra tijd eerste helft 1 minuut, 2e helft 56 minuten.