Daan Rots (gele kaart 77՚) (wissel84՚ Virgil Misidjan)
Ricky van Wolfswinkel (gele kaart 63՚) (wissel66՚ Manfred Ugalde)
Dimitris Limnios

Bijzonderheden:

Al na 5 minuten was het 1-0 voor FC Twente. Aan het spelverloop zou opgemaakt kunnen worden dat FC Twente meer zou scoren deze avond maar het bleef bij dat ene doelpunt en dat betekende ruim 90 minuten spanning in De Grolsch Veste. Uiteindelijk werden de drie punten binnengehaald en was deze keer de derby verdient beslist in het voordeel van de Enschedeërs.

Mees Hilgers, die werd uitgeroepen tot De King of the Match, scoorde z'n eerste competitiedoelpunt voor FC Twente.

Voorafgaand aan de wedstrijd was er een korte herdenking voor oud-FC Twente- en oud-Heraclesspeler Flip Stapper, die op 76-jarige leeftijd de nacht er voor was overleden.

Bij Heracles werd voor de rust een keer en na de rust drie keer gewisseld. Er werd daar vier keer geel gegeven door scheidsrechter Dennis Higler: 63' Kaj Sierhuis, Giacomo Quagliata, 90+5' Elias Sierra, 90+5' Luca de la Torre.

Voordat de wedstrijd begon was er een sfeeractie, die voornamelijk bestond uit vuurwerk.