Daan Rots
Ricky van Wolfswinkel (wissel80՚ Manfred Ugalde)
Dimitris Limnios (wissel80՚ Virgil Misidjan)

Bijzonderheden:

Was het niet afgekeurd (voor en teentje buitenspel daarvóór van Dimitri Limnios) dan was ongetwijfeld de goal van Ramiz Zerrouki in de 31e minuut doelpunt van het jaar geworden. Schitterend zo hij de bal van zeker 30 meter in de kruising van het doel schoot.

Overigens was het doelpunt niet nodig omdat FC Twente opnieuw de winst behaalde, de vierde opeenvolgende keer.

Na een 3-0 voorsprong was het toch nog even billen knijpen tegen het eind van de wedstrijd omdat SC Heerenveen met 2 goals toch nog dichtbij een puntendeling kwam.

De eerste goal van FC Twente werd gemaakt uit een strafschop die werd veroorzaakt door Ibrahim Dresevic, die een overtreding maakte op Ricky van Wolfswinkel.

Bij SC Heerenveen werd in en na de rust 5 keer gewisseld. Er vielen daar 3 gele kaarten: 8' Ibrahim Dresevic, 45+3' Joey Veerman, 50' Anthony Musaba.

Extra tijd eerste heflt 8 minuten, 2e helft 4+1 minuut.

Het uitvak in het Abe Lenstra stadion was met 1200 FC Twente supporters totaal uitverkocht.