Aitor Cantalapiedra
Jari Oosterwijk (wissel78՚ Oussama Assaidi)
Tom Boere (wissel61՚ Fred Friday)

Bijzonderheden:

Samen met de meer dan 650 meegereisde supporters werd na afloop een feestje gevierd door spelers en staf op de overwinning op directe concurrent Sparta Rotterdam. Een verdiende overwinning die, met de resultaten van de mede kandidaten in aanmerking genomen,  een ruime voorsprong en een eerste plaats op de ranglijst geeft.

Peet Bijen was aanvoerder in verband met de afwezigheid van Wout Brama.

De strafschop, waaruit Tom Boere de 0-1 scoorde was het gevolg van een overtreding in de 21e minuut op Mohamed Hamdaoui.

Fred Friday maakte z'n competitiedebuut.

De gele kaart voor Ricardinho was z'n vijfde waardoor hij geschorst werd voor de uitwedstrijd tegen Jong PSV.

Bij Sparta werd voor rust 1 keer en na rust 2 keer gewisseld. Er vielen bij de Rotterdammers 3 gele kaarten; 29' Royston Drenthe, 75' Deroy Duarte en 22' voor trainer/coach Henk Fräser.

FC Twente's 3e doelpunt werd gescoord door Sparta-speler Bart Vriends in eigen doel.

Extra tijd eerste helft 1 minuut, 2e helft 3 minuten.