Jari Oosterwijk
Tom Boere
Rafik Zekhnini (gele kaart 8՚) (wissel83՚ Dylan George)

Bijzonderheden:

Met ruim 1400 FC Twente aanhangers op de tribunes werd in Volendam een 2-1 overwinning behaald op de plaatselijke FC. De supporters in het stadion en thuis werden lang in spanning gehouden want de eerste goal viel vlak voor rust en de tweede van FC Twente één minuut voor tijd. Maar de drie punten gingen mee naar Enschede.

De doelpunten voor FC Twente werden gemaakt door twee Tukkers: Wout Brama en Peet Bijen.

Bij FC Volendam viel in de 88e minuut een rode kaart voor Darryl Baly die Tom Boere de weg naar het doel belemmerde. Er was geel voor de Volendammers Cas Peters (38') en Robin Schouten (42'). Trainer-coach Hans de Koning wisselde drie keer, waarvan één gedwongen vervanging in de 8e minuut vanwege een blessure van de doelman.

Vanwege schorsingen waren bij FC Twente afwezig: Aitor Cantalapiedra, Tim Hölscher en Cristian Gonzales.

Extra tijd eerste helft 4 minuten, 2e helft 3 minuten.