Bryan Ruiz Gonzáles
Blaise Nkufo (wissel52՚ Luuk de Jong)
Miroslav Stoch

Bijzonderheden:

In de 24e speelronde wist FC Twente (nogal met moeite) een 1-0 overwinning te behalen op Willem II. Door het gelijke spel van PSV tegen Sparta Rotterdam werd de achterstand op PSV teruggebracht tot 1 punt en bleef de 2e plaats op de ranglijst gehandhaafd.

Douglas Franco Teixeira en Kenneth Perez waren beide geschorst voor de wedstrijd van vandaag.

Na het uitvallen (wegens een blessure) van Blaise Nkufo, werd Peter Wisgerhof de aanvoerder.

Man of the Match werd Peter Wisgerhof.

De wedstrijd tegen Willem II was het 200e competitieduel van FC Twente in De Grolsch Veste (voorheen Arke Stadion).

Er viel slechts één gele kaart. Die was voor Willem II-er Ibrahim Kargbo in de 89e minuut, gegeven door scheidsrechter Danny Makkelie, die voor de 2e keer een duel van FC Twente leidde. Hij liet de tweede helft 2 minuten langer duren, de eerste helft kreeg geen extra speeltijd.