Marko Arnautovic
Blaise Nkufo
Eljero Elia

Bijzonderheden:

Na een moeizame 120 minuten voetbal (een verlenging was nodig omdat er in de reguliere speeltijd niet was gescoord) wist FC Twente in de allerlaatste minuut een plaats in de halve finale van de KNVB Beker veilig te stellen.

Hoewel er enig misverstand bestond over de maker van de belangrijke treffer, werd Douglas als doelpuntenmaker geregistreerd op de officiële formulieren van de waarnemers en de KNVB. Later is deze waarneming gecorrigeerd.

Man of the Match werd Douglas. <> Bij de Graafschap vielen drie gele kaarten: 51. Joep van den Ouweland, 111. Nicolas Cinalli (keeper) en 116. Resit Schuurman.

In totaal werden door scheidsrechter Reinold Wiedemijer 7 minuten extra speeltijd toegevoegd inclusief 2 x 1 minuut in de verlenging.