Kennedy Bakircioglü
Blaise Nkufo (wissel80՚ Anatoli Gerk)
Sergio Zijler

Bijzonderheden:

Na de grootste overwinning in het Arke Stadion (de vorige was een 5-1 winst op Willem II op 24 november 1998) behield FC Twente de 4e plaats op de ranglijst na de 12e speelronde.

Man of the Match werd Sander Boschker, die z'n 424e competitieduel speelde voor FC Twente en daarmee legende Epi Drost van de eerste plaats verdrong.

Het was FC Twente's 1400e competitieduel in het betaalde voetbal. Het eerste doelpunt van Kennedy Bakircioglü was FC Twente's 2200e competitiegoal in het betaalde voetbal (de eerste goal was van Egbert ter Mors op 22 augustus 1965, 1-1 tegen Telstar).

Blaise N'Kufo scoorde uit een penalty de 1-0 voor FC Twente. Het was tevens z'n 50e competitiegoal voor de club.

Voor de eerste helft werd 1 minuut en voor de 2e helft 2 minuten extra speeltijd toegevoegd.

Karim El Ahmadi maakte z'n competitie-seizoensdebuut. Zowel Luke Wilkshire als Sergio Zijler maakten hun eerste competitiedoelpunt voor FC Twente