Romano Denneboom
Marko Arnautovic
Stein Huysegems

Bijzonderheden:

In het Parc des Princes in Parijs leed FC Twente een gevoelige 4-0 nederlaag. Hoewel het eindsresultaat niet verhinderde dat FC Twente de volgende ronde bereikte, was de grote nederlaag toch niet verwacht. FC Twente eindigde als 2e in de poule achter Manchester City en vóór Paris Saint Germain, Racing Santander en Schalke 04. De laatste twee ploegen zijn uitgeschakeld voor verdere deelname aan het Europese tournooi. <> In de 61e minuut stopte Sander Boscher een strafschop van Mateja Kezman. De penalty was veroorzaakt door Edson Braafheid, die een tegenstander de doorgang belemmerde. Sander Boschker speelde overigens zijn 25e Europacupduel voor FC Twente. <> Aan de kant van de Franse ploeg vielen 2 gele kaarten. In de 85e minuut voor Péguy Luyindula en in de 90e minuut voor Guillaume Hoara.