Emir Bajrami (wissel59՚ Denny Landzaat)
Marc Janko
Nacer Chadli

Bijzonderheden:

Een boeiend bekerduel tussen de nummers 1 en 2 van de competitieranglijst. Theo Janssen scoorde de 1-0 uit een strafschop. Danny Koevermans maakte gelijk in de 3e minuut van de blessuretijd. Tijdens de verlenging werd niet meer gescoord waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. FC Twente won die reeks. Theo Janssen, Denny Landzaat, Nacer Chadli, Marc Janko, Douglas, Luuk de Jong en Dwight Tiendalli scoorden vanaf de elfmeterstip voor FC Twente. Voor PSV scoorden Atiba Hutchinson, Stanislav Manolev, Markus Berg, Ola Toivonen, Balazs Dzsudzsak en Danny Koevermans. De penalty van Orlando Engelaar werd fraai gestopt door Sander Boschker.

Bij PSV hielden vier spelers een gele kaart over aan het duel: 70. Orlando Engelaar, 76. Stanislav Manolev, 86. Ola Toivonen en 107. Balazs Dzsudzsak.

Scheidsrechtern Pieter VInk gaf 1 minuut extra speeltijd voor de eerste helft en 3 minuten voor de tweede.